تحضير برجر بالبيت (homberger )
سنقدم لكم اليوم وصفة على طريقة المحتريفين لكن هذه المرة ستحضرينها بنفسك ، فتابعي جيِدًا , وهي وصفة البرجر بطريقة الاحتراف ما يلزمك فقط التركيز وبعض المقادير لا غير..
المقادير:
- 4 شرائح جبنة شيدر (او جبنة الصفائح)
- 1 بصلة (مفرومة)
- 1 ملعقة صغيرة فلفل اسود مطحون
- 1 صفار بيضة
- 1 ملعقة صغيرة ملح
- 1 ملعقة كبيرة مستردة (او ما يسمونه بالموتارد)
- رغائف عيش فينو (او خبز صغير دائري )
- نصف كيلو لحمة مفرومة
- في وعاء زجاجي كبير نضيف اللحمة المفرومة
- نضيف عليها صفار البيض و الملح و الفلفل و لبابة العيش الفينو و البصل المفروم و المسطردة و نقلبهم كويس جدا
- بعد التقليب هناخد شوية لحمة مفرومة في اليد و نشكلهم على شكل كورة و بعدين نضغط على الكورة علشان تبقى مسطحة و متساوية
- على النار هنجيب الطاسة الجريل و ندهنا بالزيت و بعدين نضيف لحمة مفرومة
- قبل ما نطّلع لحمة مفرومة بثواني نحط عليه شرائح الجبنة الشيدر(او جبنة الصفائح) علشان تسيح معاه
- يقدم مع الخس والطماطم والبصل. بإمكانك اضافة الكيتشاب او ما تريدين..
و بالعافية
Comments
Post a Comment